Home Новини сучасних технологій Названо секретний спосіб, за допомогою якого можна прочитати видалені повідомлення у Viber

Названо секретний спосіб, за допомогою якого можна прочитати видалені повідомлення у Viber

0

Месенджер Viber займає перше місце за популярністю та кількістю активних користувачів в Україні. Враховуючи це, всі новини, проблеми та скандали, які пов’язані з ним, завжди цікавлять українців, оскільки від них залежить враження та очікування від Вайбер. Сьогодні ж мова піде про покращення та вдосконалення функціоналу Viber, які позитивно вплинуть на досвід користування ним. Так ось, зараз буде названо секретний спосіб, за допомогою якого можна прочитати видалені повідомлення у Viber.

Як відомо, в месенджері досить давно було додано функцію, за допомогою якої можна видаляти текстові повідомлення, аудіо та відеофайли і всі інші файли, які були відправлені користувачеві. Досить часті випадки, коли користувач відправив повідомлення і зразу його видалив спеціально. Відповідно, ви не дізнаєтеся, чи було те повідомлення важливим для вас чи ні, оскільки функціонал Viber не дозволяє переглядати такі повідомлення. На щастя для одних та на жаль для інших, прочитати видалені повідомлення все-таки можна прочитати. В даному випадку, прийдеться звернутися до постороннього софту, який нам з цим допоможе.

Для початку переходимо в Google Play та шукаємо додаток WhatsRemoved +. Завантажуємо його на смартфон та запускаємо. У WhatsRemoved + вибираємо месенджер, за яким будемо стежити, в нашому випадку Viber (також можна стежити і за WhatsApp) та надаємо відповідний доступ додатку (до повідомлень).

Після надання доступу, додаток WhatsRemoved + починає перевіряти та зберігати всі отримані повідомлення до тих пір, поки ви їх не переглянете. В даному випадку, якщо відправник вирішить видалити відправлене повідомлення, то додаток його збереже до вашого відвідування (поки ви не прочитаєте видалене повідомлення) і тільки потім видалить його також. Як бачите все працює досить просто.

Єдиним недоліком є те, що додаток може зберігати тільки текстові повідомлення, а ось із всіми іншими файлами будуть проблеми, оскільки їх він не зберігає.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version