Home Новини сучасних технологій Названо 3 «секретні» функції клавіатури в Apple iPhone

Названо 3 «секретні» функції клавіатури в Apple iPhone

0

Нещодавно ми публікували матеріал про функції клавіатури на Android-смартфонах, тому логічно, що зараз буде названо 3 «секретні» функції клавіатури в Apple iPhone, про які ви могли здогадуватися, але раніше не використовували.

Перша функція, яка досить корисна — диктування за допомогою голосу. Головною особливістю цієї функції є саме її зручність, оскільки часто виникає потреба зробити певну замітку, але можливості набирати текст вручну нема. Також ця функція стане в нагоді тим людям, які з певних причин не можуть набирати текст на смартфоні.

Щоб активувати цю функцію, необхідно тиснути на значок мікрофона (в повідомленні) та диктувати необхідний текст. Дійсно корисна функція.

Наступна функція, торкнеться виправлення помилки в тексті за допомогою курсора. Для цього необхідно натиснути на необхідне слово з помилкою і тримати. Як тільки текст виділиться, починаємо вести пальцем в те місце, де необхідно додати або виправити певний символ або ж букву.

Наступна функція стосується набору тексту одною рукою. Ця функція актуальна тоді, коли вам необхідно набирати текст одною рукою, оскільки інша зайнята, або ж у вас iPhone з великою діагоналлю екрана. Для цього натисніть і утримуйте піктограму Глобус, а в нижньому рядку виберіть піктограму, щоб закріпити клавіатуру ліворуч або праворуч.

Тепер ви побачите меншу версію клавіатури, яку набагато простіше використовувати однією рукою, особливо на моделі Plus. Щоб повернутися до клавіатури повної ширини, торкніться стрілки в порожньому місці поруч із закріпленою клавіатурою.

Також рекомендуємо ознайомитися із матеріалом, де названо функції, які необхідно вимкнути на новому Apple iPhone.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version