Home Новини сучасних технологій Названо смартфон, який виявився найкращим з бюджетних у 2021 році

Названо смартфон, який виявився найкращим з бюджетних у 2021 році

0

Нещодавно був створений смартфон, який відносно не дорогий, але один із найкращих в своїй категорії. Його випустив поки що не дуже відомий бренд Infinix. Що ж це за телефон та які його характеристики? Про це сьогодні і поговоримо.


Infinix Zero X Pro - це і є той самий смартфон. Зовні він дуже нагадує iPhone. Така ж сама плоска форма та ніяких округлостей. Задня частина корпусу повністю скляна, а рамка здається залізною, але насправді зроблена із звичайного пластику. Є роз'єм USB-C. Також можна підключити Sim-карти та додаткову карту пам'яті. Екран у смартфона AMOLED та має розмір 6,67 дюймів. Роздільна здатність 120 Гц, підтримує Full HD+. Фронтальна камера не кидається в очі, адже дуже гарно розташована вгорі дисплею.

Цікаво: Названо ультрабюджетний смартфон, яким не соромно користуватися

Найголовнішою деталлю будь-якої техніки є процесор і тут він MediaTek Helio G95. Це бюджетний варіант, якщо рівняти з іншими виробниками, але досить потужний. Саме тому дана модель Infinix топова в своїй ціновій категорії.

Обсяг пам'яті в Zero X Pro обрати не можна, він тут один - 8/128 Гб. Але є чудовий бонус, оперативну пам'ять можна збільшити на 3 Гб за допомогою підкачування файлу. Таку можливість використовують багато виробників.

Варто ппрочитати: Чи можна придбати в Україні ігровий смартфон за 4500 грн?

Чи можна придбати в Україні ігровий смартфон за 4500 грн?
Найголовнішою перевагою даного смартфона є його камера. Вона тут дивовижна. Основна аж на 108 Мп, а також додаткові на 8 та 8 Мп. Фронтальна на 16 Мп. Камера має відмінну оптичну стабілізацію та 5-ти кратний зум.

Що стосується батареї, то вона тут на 4500 мАг. Повністю заряджається за годину, це завдяки потужності зарядки 45 Вт.


Здається, що мінусів дана модель смартфона немає взагалі, але це не так. Єдине, про що явно не подумали розробники, це безконтактна оплата. В телефоні немає NFC. Хоча в схожих дешевих моделях цього ж виробника така функція присутня.

Отож, якщо ви шукали якісний телефон за доступною ціною, тоді Infinix Zero X Pro саме те, що вам підійде. Звісно, якщо вам не обов'язково мати можливість безконтактно платити в магазинах.

Для тих, кого зацікавив цей смартфон варто перейти за цим посиланням і очікувати на офіційний старт продажів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version