Home Новини сучасних технологій Названо 6 найпоширеніших міфів про мобільний зв’язок, в які досі вірять українці

Названо 6 найпоширеніших міфів про мобільний зв’язок, в які досі вірять українці

0

Сучасний світ важко уявити без мобільного. Але існують люди, які погано розуміються в функціях стільникового зв’язку, можуть скласти хибне враження щодо його роботи. Це іноді може принести шкоду для їхнього гаманця.

Наші 4G технології не встигають за світовими

Маса користувачів вважає, що ми пасемо задніх за швидкістю всесвітньої павутини і прийомами у роботі стільникового зв’язку. Але наша держава також в курсі передових технологій. Більшість абонентів давно обрали 4G.

Аварії залізних птахів через не вимкнений мобільний

Існує думка, що ввімкнений телефон своїми електромагнітними коливаннями може впливати на прилади літака. Але це виявилось просто пересторогою авіа фірм. У ході досліджень щодо дії сучасних і застарілих мобільних на лад у роботі відповідних систем, ці побоювання не підтвердились.

Цікаво: Відомо, чому в Україні постійно дорожчає мобільний зв’язок.

Нехтування антивірусом

Для захисту інформації про користувача і знешкодження загрозливих програм, обов’язково необхідно встановлювати антивірус. Його можна обрати виходячи з того, яка у вас операційка. Для iOS їх немає. А от для Android створено достатньо. Потрібно пам’ятати, що не варто встановлювати антивірус з не перевіреного сайту. Бо існує небезпека наштовхнутись на самопоширювальну програму, яка завдасть шкоди вашому телефону.

Небезпека електромагнітних хвиль

Молодь в таке не вірить, а от люди старшої вікової категорії іноді потрапляють до рук недобросовісних торговців мобільними атрибутами. І ті пропонують їм достатньо дорогі засоби захисту від випромінювання. Просять за них більше, адже вони нібито «особливі». Задля свого спокою споживачі купують чохли, дисплеї, наклейки або сумки. Цим самим збагачують обманщиків.

Цікаво: Відомо, як покращити мобільний зв’язок на смартфоні.

Мобільні оператори крадькома знімають кошти з рахунків

Два варіанти для збагачення операторів – це нав’язати необхідність абоненту придбання збиткового тарифу або замовити непотрібну послугу. Інших способів не існує по технічним причинам. Якби вони змогли красти кошти у абонентів, це б викликало велику хвилю невдоволення.

Тривалість роботи мобільного

Зустрічаються випадки, коли нібито заряджений мобільний вимикається раптово. Людина може вирішити, що це наслідок тривалого користування пристроєм. Але насправді причина може бути пов’язана з неполадками батареї. Зазвичай з новими пристроями таке не трапляється.

Також нещодавно було названо найбільшу користь 5G для автомобілів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version