Home Новини сучасних технологій Названо смартфон з найкращим дисплеєм в 2021 році

Названо смартфон з найкращим дисплеєм в 2021 році

0

Сьогодні було названо смартфон з найкращим дисплеєм в 2021 році і ним виявився нещодавно випущений смартфон компанії Samsung. Нещодавно лабораторія DxOMark опублікувала свої тести смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (процесор Exynos) і вони були вражені результатами.

Як відомо, профіль тестувань лабораторії DxOMark камери і якість зйомки, але вони також нещодавно почали перевіряти смартфони на якість звуку і якість дисплею. Згідно проведеного тестування, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G зайняв першу сходинку в рейтингу смартфонів по якості дисплею. В той же час, за якість звучання смартфон не можна похвалити, оскільки він зайняв тільки 11-е місце в рейтингу смартфонів.

Нагадуємо, смартфон Galaxy S21 Ultra 5G отримав якісний 6,8-дюймовий AMOLED 2x дисплей, який отримав розширення QHD + (3200 x 1440 пікселів) з частотою оновлення 120 Гц.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version