Home Новини сучасних технологій Названо смартфони із справді стильними дизайнами в 2021 році

Названо смартфони із справді стильними дизайнами в 2021 році

0

Продовжуємо розповідати про смартфони, на які варто звернути увагу цього року. Підбірок у різних цінових категоріях, характеристиках та інших параметрах у нас на сайті є достатньо. Зараз же ми хочемо запропонувати вам ще одну підбірку, де буде названо смартфони із справді стильними дизайнами в 2021 році.

Realme 6 Pro. Смартфон, на задній панелі якого розміщений візерунок, який нагадує північне сяйво. Така панель, ще й з градієнтом, привертає увагу багатьох користувачів. Ще одна деталь, це золотий обідок навколо основного датчика камери на тій же задній панелі.

Nokia X20 8. Смартфон виконаний в скандинавському стилі, корпус якого чудово виглядає. І це з врахуванням того, що він виконаний із пластику. А ще погляд одразу притягує круглий дизайн блоку камери, виглядає справді стильно.

OPPO Reno 5 Lite. Корпус смартфона отримав спеціальне градієнтне покриття, яке виглядає дуже ефектно. Окрім практичності, в плані відсутності відбитків пальців, корпус переливається, що притягує ще більше уваги.

Poco X3 Pro. Смартфон, який зараз користується неабиякою популярністю завдяки поєднанню технічних характеристик та ціни. Але і дизайн даного пристрою вартий уваги. Він стриманий, при цьому стильний. Середина корпусу отримала широку смугу, що переливається, на якій ще й розміщений логотип бренду. Збоку корпус матовий, що в поєднанні виглядає стильно і практично.

Apple iPhone 12. Виділяється пристрій класичним дизайном з алюмінієвим корпусом та плоскими боковинами. Проте новий варіант смартфона у ніжно-фіолетовому кольорі вартий уваги.

Також нещодавно було названо три вигідні та надійні смартфони, які сьогодні доступні на українському ринку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version