Реклама

Названо смартфони Samsung, які більше не отримають оновлення в 2024 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цього місяця Samsung оновила список смартфонів, які підходять для патчів безпеки. У результаті пристрої Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A71 і Galaxy A02 більше не отримуватимуть жодних оновлень. Ці моделі все ще включали стару політику Samsung щодо максимальної підтримки протягом чотирьох років.

Цікаво: Розкрито технічні характеристики ноутбуків Galaxy Book 4 перед запуском.

Galaxy S10 Lite поступився місцем тому, що тепер є лінійкою FE: смартфони преміум-класу з більш доступною ціною та без найінноваційніших функцій дорожчих версій. Минулого року цей смартфон навіть отримав Android 13 (One UI 5). Galaxy Note 10 Lite також отримав оновлення Android 13 у 2023 році .

З цим фактом вся лінійка Galaxy S10 і Galaxy Note 10 перестала отримувати будь-які оновлення. І давайте не забувати, що сама серія Note була закінчилася, щоб Samsung могла зосередитися на Galaxy Z Fold.

Цікаво: «Папка Knox» в пристроях Samsung Galaxy.

Смартфони Galaxy не підтримуються з цього місяця

  • Galaxy S10 Lite
  • Galaxy Note 10 Lite
  • Galaxy A71
  • Galaxy A02

Galaxy A02s і Galaxy A71 5G залишаються оновленими

Смартфони Galaxy A02s і Galaxy A71 5G, варіації A02 і A71 відповідно, продовжуватимуть отримувати оновлення безпеки — принаймні до кінця цього року. Ці дві моделі були запущені пізніше, ніж їхні базові версії, що дало більше часу для оновлень безпеки. Патчі безпеки для цих моделей будуть випускатися кожні шість місяців.

Цього року, запустивши лінійку Galaxy S24, Samsung подовжила гарантію на Android і оновлення безпеки на своїх смартфонах до семи років. Це була друга зміна політики підтримки Samsung з 2020 року.

До цієї нової розробки виробник надавав п’ять років патчів безпеки та чотири роки оновлень операційної системи. Samsung навряд чи розширить семирічну підтримку для смартфонів середнього та початкового рівня.

Цікаво: Galaxy Watch і декілька його переваг над іншими смарт-годинниками.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи варто мені замінити SIM-карту на eSIM? Перегляньте основні переваги

Наразі дві основні технології забезпечують підключення смартфонів: фізична SIM-карта та eSIM. Ця друга, також відома як електронна, цифрова або вбудована SIM-карта , є...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -