Реклама

«Папка Knox» в пристроях Samsung Galaxy

Останні Новини

З кожним роком збільшується кількість інтернет-шахраїв, які намагаються отримати доступ до вашої особистої інформації, такої як фотографії, листування, паролі, контакти, банківські реквізити чи інші персональні дані, для отримання вигоди в подальшому. Саме щоб захиститися від цього компанія Samsung пропонує власникам пристрою Galaxy використовувати папку Knox. Це фірмова програма, яка дозволяє на пристрої з Android розмістити безпечне сховище для зберігання особистої інформації, по суті це можна назвати захищений Android у звичайному Андроїді. Завдяки цій програмі користувач може створити спеціальну папку, в яку можна встановити програмне забезпечення, копіювати різні файли та навіть користуватися нею через інтернет. Knox контролює доступ до даних, а це означає, що програми отримують лише ту необхідну інформацію, якої достатньо для їхньої нормальної роботи. Наприклад, якщо ви поміcтили в цю захищена папку гру, то вона вже не буде мати доступу до ваших паролів в соціальних мережах чи до даних вашої банківської картки. Доступ до сховища захищений паролем або шляхом сканування відбитка пальця. Криптоалгоритм побудований на 256-му шифруванні, що мінімізує ризик витоку даних. Якщо хтось спробує зламати смартфон, Knox автоматичнo заблокує доступ до зашифрованої інформації та оплати через Samsung Pay.

Цікаво: Перераховано смартфони, які отримають Android 13

Hа відміну від аналогічних платформ, Knox здійснює захист інформації за допомогою програмного методу та апаратної частини. Це означає, що програма зреагує на, наприклад, заміну батареї чи встановлення жучка для прослуховування. Нижче наводимо покрокову інструкцію з створення папки Knox.

У розділі «Налаштування» потрібно вибрати розділ «Біометрія та безпека», в цьому розділі клацнути на папку Knox. Далі потрібно увійти в обліковий запис Samsung або, якщо його немає, створити новий, уважно ознайомитись з правилами та умовами використанням платформи та натиснути кнопку «Продовжити».

Далі ознайомитись з роздільною здатністю необхідною для роботи цієї папки і натиснути «Продовжити», якщо вам це підходить.

Цікаво: Samsung та Apple повертаються на російський ринок

Потім необхідно вибрати один з трьох варіантів блокування: графічний ключ, пароль або PIN, або ж відбиток пальця.

Після цього знову натиснути кнопку «Продовжити». Якщо ви зробили все вірно, то на робочому столі з'явиться значок папки Knox.

І наостанок, якщо вам цікаво, то трохи історії. Для папки вибрана назва Knox, щоб це викликало асоціацію з Форт-Нокс, базою де з 1936 року зберігається найбільший обсяг державних золотих запасів США. Це сховище має гранітні стіни та двері вагою 22 тонни і є символом надійності та захищеності.

Цікаво: Samsung зареєструвала нову марку Flex G

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як завантажити Reels безпосередньо з Instagram

Instagram нещодавно випустив нове оновлення свого офіційного мобільного додатку. Крім того, є функція, яку довго чекали її користувачі: завантаження роликів із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -