Реклама

Samsung зареєструвала нову марку Flex G

Останні Новини

Нагадаємо,що трохи раніше відділення компанії Samsung Display зареєструвало марку Flex S для пристроїв що мають секції,які складаються як гармошка,в результаті чого в складеному вигляді одна з трьох секцій опиняється ззовні.

Цікаво: Додаток Samsung Members розширює свої можливості

Нагадаємо цей раз новий пристрій Flex G планується випускати з великим гнучкими дисплеєм,бокові частини якого будуть складатися всередину корпуса.На зовнішній частині також може розміщатися допоміжний дисплей.Виходить такий собі гібрид смартфону та планшету.

Можливо компанія буде поставляти подібні дисплеї з двома лініями згину і стороннім виробникам,але ця інформація поки що не підтверджена,як і дата виходу на ринок,хоча прототипи вже були показані на виставці електроніки CES 2022.

Цікаво: Samsung Galaxy Tab A7 2022 – чим здивує цей новий планшет за 200 доларів?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Redmi Note 11. Який смартфон найкраще купити в 2022 році з цієї лінійки?

Лінійка телефонів Redmi Note 11 від Xiaomi налічує аж 6 різних смартфонів. Це дуже багато для виробника, особливо враховуючи,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -