Home Новини сучасних технологій Названо спосіб блокування реклами на смартфонах Xiaomi, POCO та Redmi

Названо спосіб блокування реклами на смартфонах Xiaomi, POCO та Redmi

0

Реклама….. Це те, що турбує зараз багатьох користувачів смартфонів, оскільки її все більше і більше з’являється як в додатках, так і в месенджерах, тощо. У деяких випадках, скоротити потік реклами ми маємо можливість, тому зараз про це і поговоримо. Зокрема, зараз буде названо спосіб блокування реклами на смартфонах Xiaomi, POCO та Redmi та й для інших смартфонів на Android, такий метод підійде.

Для смартфонів компанії Xiaomi та її суббрендів, для відключення реклами вам потрібно перейти в налаштування та вимкнути там пункт «персоналізація реклами». Це можна зробити як на початковому етапі налаштувань нового смартфона, так і в процесі користування за шляхом: «Налаштування» - «Паролі та безпека» - «Конфіденційність» - «Рекламні послуги». Не виходячи далеко з налаштувань, в розділі «Паролі та безпека» ви можете зняти авторизацію для MS, яка знаходиться в розділі «Авторизація та відкликання».

І все, основні налаштування виконані і реклама вас більше не буде турбувати.

Також нещодавно було названо основні відмінності між смартфонами Xiaomi Mi і Xiaomi Redmi.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version