Реклама

Названо способи максимального пришвидшення роботи смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За останні декілька років, найпоширенішою проблемою Android – смартфонів є те, що після 1-2 років користування, вони починають суттєво вповільнюватися, а це не тільки нервує, а ще й змушує вас придивлятися до нового смартфона. Сьогодні ж буде названо способи максимального пришвидшення роботи смартфона. Завдяки цим способам, ви зможете збільшити термін експлуатації вашого смартфона.

Напевно найочевиднішим способом пришвидшення смартфона є актуальні оновлення додатків та смартфона. Можливо ви не завжди звертаєте увагу на необхідність оновлення певного додатку, але на ділі, це дуже важливо, оскільки з оновленнями додатки (і смартфон) отримують чергові виправлення безпеки, кращу оптимізацію і виправлення поширених помилок. Оновлюйтесь завжди, але не в перший день їх офіційного випуску, оскільки такі оновлення можуть бути ще "кривими".

Другим способом можна назвати стабільне очищення внутрішнього простору смартфона від різноманітного сміття. До такого сміття можна віднести кеш додатків, збережені файли та медіа із месенджерів і тому подібного. Чим більше сміття на смартфоні, тим менше вільного простору, а це призводить до вповільнення його роботи.

Третій спосіб схожий до попереднього з різницею в тому, що з смартфона необхідно видаляти додатки, якими ви не користуєтеся або ж користуєтеся дуже рідко. Такі додатки засмічують смартфон, використовують його ресурси, виснажують акумулятор та споживають додатковий трафік. Просто видаляйте їх, або в гіршому випадку вимкніть їх.

Четвертим способом пришвидшення смартфона стане вимкнення анімації. Для цього нам необхідно перейти в режим розробника. Для початку переходимо в "Налаштування смартфона" та шукаємо розділ "Відомості про телефон". Далі необхідно натиснути на "Відомості про ПЗ" і потім 7 разів натиснути на Номер Збірки. Після цього ви переходите в режим розробника і шукаєте Параметри Розробника. Потім переходимо в Анімацію і вимикаємо її, або ж знижуємо швидкість хоча б в половину.

Як бачие, за допомогою таких простих налаштуваннь можна в рази прискорити смартфон і тим самим, продовжити термін його експлуатації.

Також нещодавно було названо найкращі смартфони з 4 камерами в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Sony сильно прискорили консоль PlayStation 4

Sony сильно прискорили консоль PlayStation 4. Ігри стали завантажуватися швидше. The Last of Us Remastered тепер завантажується всього за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -