Реклама

Названо причини, через які українським пенсіонерам відмовляють в кредитах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В Україні досить поширена практика відмови в кредиті пенсіонерам. На жаль, таке поширене в багатьох країнах колишнього Радянського Союзу і рідше можна зустріти в Європейських країнах. Зараз же, буде названо причини, через які українським пенсіонерам відмовляють в кредитах в Україні.

Першою причиною стає саме вік пенсіонера. Якби це не було сумно, але середня тривалість життя в Україні набагато нижча, ніж в Європі. Якщо в Європі можуть вільно дати кредит і після 75 років, то в Україні шанс отримати кредит в такому віці мізерний. Банки просто недовіряють таким клієнтам і вважають надання кредиту таким людям неприбутковою та ризиковою справою. Звісно, якщо ви плануєте брати кредит на невелику суму і невеликий термін, та ще й в тому банку, в якому отримуєте пенсію, то проблем виникнути не повинно.

Також поширеною причиною є відсутність платоспроможності. Якщо в банку бачать, що пенсія в людини низька, то ймовірність отримання кредиту буде дуже мала.

Погана кредитна історія стане ще одною вагомою причиною для відмови в виданні кредиту. Якщо раніше були зафіксовані прострочені платежі по кредиту, або ж не виплати, то отримати кредит не вийде. Те саме стосується і відсутності кредитної історії.

Ще одною причиною може бути попередньо подана неправдива інформація в банк, до якої можна віднести ім’я та прізвище, дату народження, місце прописки і тому подібне.

Також велику роль відіграє наявність судимості. Банки з такими клієнтами не хочуть зв’язуватися.

Відсутність власного майна також може стати причиною у відмові, оскільки банк не отримує страхівки у випадку невиплати кредиту.

Останній варіант для відмови, це поручитель-пенсіонер, який також може не відповідати вимогам банку, які перераховані вище.

Крім цих основних причин, бувають ще й інші, які можуть виглядати неважливими для вас, але для банку вони можуть зіграти вирішальну роль.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон LG під кодовою назвою WING

В мережі почали поширюватися чутки, що вийде новий смартфон від LG. Поширене зображення дає нам попередній вигляд смартфона, у...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -