Home Новини сучасних технологій Названо способи покупки смартфона на AliExpress із великими знижками

Названо способи покупки смартфона на AliExpress із великими знижками

0

Більшість із українців шукають для покупки такий смартфон, який пропонуватиме непогані технічні характеристики та ще й за мінімальну ціну. Всі знають де такий можна знайти?! На AliExpress, або схожих майданчиках. Зараз же буде названо способи покупки смартфона на AliExpress із великими знижками.

Святкові пропозиції

Якщо ви вибрали собі смартфон і очікуєте на вигідну ціну, то варто вибирати для покупки ті дні, коли на AliExpress святкові дні. Зазвичай, в такі свята можна придбати смартфони із такими шаленими знижками, що в Україні такої ціни ніде і не зустрінете.

“Два по ціні одного”

Популярні акції “Два по ціні одного” на AliExpress збирають велику кількість бажаючих. Зазвичай, під час таких акцій важко щось купити, оскільки кількість товару обмежена, а бажаючих достатньо. Під час таких акцій можна отримати знижки до 70% на одному смартфоні. Можливо, що при покупці двох смартфонів, один можна залишити собі, а інший або продати або ж, подарувати рідним.

Поторгуватися

Цей спосіб завжди ефективний не тільки на ринках, а й в інтернет-магазинах. Якщо звернутись до продавця з проханням отримати знижку, то в більшості випадків він не відмовить. В результаті, ви отримуєте смартфон дешевше, а продавець продає ще один смартфон. Знижка може коливатися в залежності від вашого вміння торгуватися і настрою продавця.

Блогери

Досить часто, отримати бажаний товар можна за допомогою блогерів, які часто пропонують різноманітні купони на покупку смартфонів із серйозними знижками на AliExpress. Також можливий варіант, що ви й сам блогер, оскільки на AliExpress діють спеціальні знижки для таких професій.

Завжди варто пам’ятати, що при покупці будь-якого пристрою на AliExpress потрібно звертати увагу на рейтинг продавця та відгуки до його товарів, якість обслуговування, тощо. Натрапити на шахраїв на AliExpress малоймовірно, але завжди можливо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version