Home Новини сучасних технологій Названо 4 хороших кнопкових телефони з підтримкою двох SIM-карт

Названо 4 хороших кнопкових телефони з підтримкою двох SIM-карт

0

Як ми вже неодноразово повідомляли, кнопкові телефони не втрачають популярності серед українців. Причин на це цілком достатньо, перераховувати їх зараз не будемо, оскільки такий матеріал ми вже раніше публікували. Враховуючи популярність таких телефонів, зараз буде названо 4 хороших кнопкових телефони з підтримкою двох SIM-карт, оскільки пристрої з двома SIM-картами завжди затребувані.

Nokia 216 Dual Sim

Перший представник належить компанії HMD Global - Nokia 216 Dual Sim. Цей кнопковий телефон ідеально підійде для любителів класичних телефонів, оскільки його дизайн нагадує ті телефони, які були популярні понад 10 років тому. Крім класичного дизайну, цей телефон отримав хорошу автономність (живиться від акумулятора на 1020 мАг), якої повинно вистачити на 14 днів користування та підтримку двох SIM-карт. Також він отримав стандартний набір функцій, а саме ліхтарик, диктофон, будильник і тому подібне. В Україні цей телефон можна придбати за 1300 грн.

Nokia 230 Dual Sim

Цей телефон схожий до попереднього з невеликими відмінностями в дизайні. Крім класичного дизайну, він отримав металевий корпус, глянцеві кнопки та більший екран. Цей пристрій буде ідеальним для старшого покоління та дітей, оскільки йому не страшні удари та падіння. Єдиний недолік, який відмічають майже всі користувачі, так це його гучність під час телефонних розмов, якої недостатньо. Ціна такого телефону складає 1900 грн.

Philips Xenium E580

Ще один представник відомого колись виробника телефонів та різноманітної електроніки - Philips Xenium E580. Головною особливістю цього телефону можна назвати автономність, яка складає більше 1 міс. Причиною є об’ємний акумулятор на 3100 мАг, який не можна зустріти навіть на смартфонах. Крім автономності, цей кнопковий телефон також отримав 2,98-дюймовий дисплей та підтримку двох SIM-карт. Цей телефон також можна використовувати як портативний акумулятор, що в екстремальних ситуаціях може врятувати. Ціна такого монстра автономності 2000 грн.

Nokia 2720 Flip Dual Sim

Найкращим кнопковим телефон можна назвати Nokia 2720 Flip Dual Sim, який отримав багато можливостей сучасних смартфонів, а саме підтримку Google Assistant, додаток Facebook та месенджер WhatsApp. Як видно з назви телефону, він отримав розкладний дизайн. Також телефон підтримує 4G та має тривалу автономність роботи — близько 28 днів. Ціна такого телефону в Україні — 2400 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version