Home Новини сучасних технологій Названо способи вирішення проблеми з мобільним інтернетом на смартфоні

Названо способи вирішення проблеми з мобільним інтернетом на смартфоні

0

Бувають випадки, коли у повністю робочому телефоні, інтернет стає поганим, або взагалі зникає. З цим можна розібратись самостійно, але як? Читайте далі статтю, оскільки ми назвемо способи вирішення проблеми з мобільним інтернетом на смартфоні.

Для початку, переконайтеся, що інтернет в телефоні дійсно включений. Для цього на панелі доступу іконка інтернету повинна світитися, якщо цього немає, то натисніть на неї і ввімкніть.

Одним з найлегших способів є перезавантаження смартфона. Здається дуже просто, але часто це дійсно допомагає. Навіть, якщо ви думаєте, що з телефоном все гаразд.

Ще однією причиною є закінчення трафіку. Буває таке, що ви вже використали весь доступний інтернет. Зазвичай про це оператор повідомляє. Якщо ви не впевнені, то перегляньте ще раз отримані СМС від оператора. В цьому повідомленні ви також зможете знайти інформацію про те, як підключити додатковий інтернет та за скільки. Тут вже залежить від ваших потреб.

Цікаво: Названо додатки, які можуть нишком “красти” ваш мобільний інтернет.

Перевірте тип мережі. В налаштуваннях є пункт "Бездротова мережа", далі виберіть "мобільна мережа". Типи мережі там будуть різні, вам потрібно обрати 4G. Це найшвидший інтернет. Вибраний пункт буде виділений синім.

Існують випадки, коли ви знаходитесь на вулиці і інтернет хороший, а поряд в приміщенні вже ні. Це залежить від рельєфу поблизу, стін, стелі, кількості будівель поряд. Ця проблема вирішується за допомогою фемтосоту. Це маленька стільникова станція. Працює вона в радіусі 20 метрів і розрахована на 4 пристрої. Але у вас вдома повинен бути дротовий інтернет, тільки тоді станція буде працювати.

Покриття мережі є не кругом. Якщо ви виїхали з міста, то покриття стає гіршим. Зверху на екрані телефону може з'являтись позначка 3G або 2G, а це вже повільний інтернет. Причина цього - далеко знаходиться вишка оператора. Якщо ви часто знаходитесь в місці з поганим покриттям, то можна купити спеціальний пристрій, який буде пришвидшувати інтернет. Пристрій цей називається антеною або репітером. Ви зможете до нього підключати телефон і користуватись знову швидким інтернетом.

Ціна цього пристрою залежить від якості і можливостей. В магазині вам зможуть порадити антену вигідну для вашого випадку. Але пам'ятайте, якщо у місці, де ви знаходитесь, взагалі немає інтернету, то пристрій не допоможе.

Також нещодавно ми розповідали про те, що робити, якщо з’явилася буква “E” та відсутній мобільний інтернет?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version