Home Новини сучасних технологій Названо способи, які допоможуть суттєво заощадити на дзвінках в роумінгу

Названо способи, які допоможуть суттєво заощадити на дзвінках в роумінгу

0

В наш час поїздки за кордон не така вже й рідкість і причин для цього може бути цілком достатньо. Серед найпопулярніших це поїздка на відпочинок, на покупки або ж на роботу. В перших двох випадках завжди необхідно залишатися на зв’язку з рідними або знайомими і тому логічно, що більшість українців шукають способи зекономити на зв’язку, оскільки за кордоном він не з дешевих. Зараз же буде названо способи, які допоможуть суттєво заощадити на дзвінках в роумінгу.

І так, якщо ціль вашої поїздки належить до перших двох варіантів (відпочинок та покупки), то для вас буде вигідно придбати сім-карту того оператора, який пропонує найвигідніші умови в роумінгу. Для прикладу, таким оператором може стати Lycamobile, які пропонують дійсно вигідні умови для дзвінків за кордон і за кордоном, оскільки цей оператор працює у великій кількості країн.

Якщо з стартовим пакетом розібралися, то наступний спосіб заощадження буде використання громадського Wi-Fi, який ви зможете знайти в ресторанах, кафе, в номері готелю та інших місцях, де часто можна знайти безкоштовний Wi-Fi. 100 % варіант, це ресторани та McDonald’s. Маючи доступ до Wi-Fi, ви зможете телефонувати до своїх близьких за допомогою месенджерів та інших схожих сервісів (детальніше про безкоштовні дзвінки за допомогою інтернету читайте в нашому матеріалі). Нагадуємо, що використання загальнодоступних Wi-Fi не завжди безпечно, тому спочатку ознайомтеся з нашим матеріалом, чому це небезпечно і тільки потім використовуйте такий доступ до мережі.

Наступним варіантом для заощадження дзвінків за кордоном стане покупка місцевої сім-карти, при поповненні якої ви отримаєте й доступ до інтернету, відповідно й доступ до месенджерів. Варто зауважити, що в більшості європейських країн, сім-карти продають не так легко як в Україні, оскільки там необхідно підписувати контракт для користування сім-картою.

Виходом з цієї ситуації стане відвідування магазинів, які займаються продажем та ремонтом смартфонів, інших дрібних ґаджетів. Зазвичай, в них продаються стартові пакети, які можна підключати без паспорта і підписання контрактів. В більшості випадків, вам запропонують придбати стартовий пакет LycaMobile, яка досить поширена в Європі.

Стосовно тих користувачів, які працюють за кордоном, то тут вибір очевидний — придбання місцевої сім-карти. Якщо ви працюєте сезонно, то вибір тимчасової сім-карти очевидний. Якщо ж ви працюєте там 10-11 місяців в році, то варто вибрати вигідного оператора та заключати з ними договір.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version