Home Новини сучасних технологій Що робити, якщо на смартфоні Xiaomi не працює інтернет?

Що робити, якщо на смартфоні Xiaomi не працює інтернет?

0

Розглядаємо наступну проблему: ваш смартфон від компанії Xiaomi не підключається до мережі. Зараз ми надамо рекомендації щодо самостійного виправлення неможливості підключення смартфона до мережі через Wi-Fi.

При виникненнібудь-яких проблем із підключенням до мережі переконайтесь, що проблема полягає саме в вашому пристрої. Можливо проблеми з мережею стались на стороні вашого оператора, або банальна ситуація — ви просто вчасно не оплатили за інтернет. В даному випадку просто спробуйте підключити інший пристрій до мережі та переконайтесь, що доступ до неї є.

Якщо Wi-Fi-з’єднання працює, далі вам потрібно перейти в налаштування. Звідси в розділ Wi-Fi та знайти потрібну мережу. Далі біля необхідної мережі переходимо в розділ «Властивості мережі», шукаємо строку «Проксі». Тут потрібно перевірити налаштування проксі сервера, а саме встановити його значення на «Ні».

В багатьох випадках цих дій буде достатньо, проте якщо доступу до інтернету досі немає, навіть попри успішне підключення до Wi-Fi, то можна спробувати ще підключитися до DNS Google. Тут вам також потрібно перейти в «Налаштування» - «Властивості мережі» - «Налаштування IP» - вибираємо «Статична IP-адреса» - знаходимо строки DNS 1 та DNS 2. Для DNS 1 потрібно змінити параметри на 8.8.8.8, а для DNS 2 — на 8.8.4.4.

І останній момент, який має місце в будь-яких рекомендаціях — видалення обраної мережі та перезавантаження пристрою, а також перезавантаження самого роутера.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version