Home Новини сучасних технологій Названо способи захисту, від підглядань в смартфон в громадському транспорті

Названо способи захисту, від підглядань в смартфон в громадському транспорті

0

Не секрет, що є люди, які у громадському транспорті люблять позаглядати до чужих телефонів. Ви, певно, і самі неодноразово з таким стикались. Можливо, їм просто нудно, вони нічого не знають про особисті кордони, а може і справді щиро не розуміють, що в цьому поганого. Причин безліч, але така поведінка часом дуже бісить. Особливо, якщо на вашому екрані важлива особиста інформація. Як же боротись із цим, якщо такі ситуації вас виводять із себе?

Оснащуємося захисним склом-антишпигун

На перший погляд це звичайне скло і насправді ви різниці як такої не відчуєте, адже навіть його товщина не відрізняється. Але варто подивитись на екран телефону під кутом і ви вже нічого не побачите. Екран однотонним. Це вже залежатиме від самого скла, яке ви обрали. Тобто, щоб побачити вміст, треба буде дивитись чітко та прямо в телефон, а не заглядати. Зазвичай антишпигунське скло дорожче звичайного, але стане в нагоді, якщо ви часто потрапляєте у подібні ситуації.

Цікаво: Названо 4 поради, як надійно захистити свої дані на смартфоні.

Ставте мінімальну яскравість

Під час поїздки у транспорті вимкніть автоналаштування яскравості на телефоні і зробіть екран майже темним. Тоді людина точно не побачить нічого, що так її цікавить. Однак тут постає питання, чи буде зручно вам.

Текст робимо контрастним

Така можливість є на всіх телефонах у налаштуваннях, ви просто могли не знати про неї. Та, якщо у вас хороший зір, то читати з екрану буде дуже незручно.

Ці методи точно стануть в нагоді і допоможуть позбавитись набридливих пасажирів у громадському транспорті, які хочуть все знати. Вибір яким саме методом користуватись залежить лише від вас і того, наскільки сильно ви звертаєте на це увагу.

Нещодавно стало відомо, як захистити свої фото на iPhone від сканування компанією Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version