Home Новини сучасних технологій Названо топ-3 ігри з доповненою реальністю для Android-смартфонів

Названо топ-3 ігри з доповненою реальністю для Android-смартфонів

0

Рекомендації щодо вибору ігрових смартфонів ми уже надавали, а як щодо Android-ігор для них. Зараз ми назвемо топ-3 ігор доповненої реальності для Android.

Pokemon GO

Дана гра вийшла ще у 2016 році та в той час набула мега популярності. Суть гри полягає в тому, що вам потрібно ходити по реальній місцевості і за допомогою камери на смартфоні ловити покемонів. Ця гра в свій час допомогла вивести на вулицю велику кількість геймерів. До сьогодні гра весь час вдосконалювалась, в ній з’явились різноманітні рейди, турніри, тощо.

Harry Potter: Wizards Unite

Дана гра схожа до попередньої, але з однією відмінністю – тут є сюжет. В цій грі ви повинні боротись з лихом, бути на стороні міністерства магії та рятувати світ чарівників. Звісно, тут ви зустрінете і персонажів із книги та фільмів, а деяких з них озвучують самі актори всім нам відомого фільму.

Jurassic World Alive

Гра-симулятор, яка перенесе вас в світ Юрського періоду. В даному випадку вам потрібно проходити міні-ігри, вирощувати динозаврів, досліджувати світ за допомогою геоданих. Також ви зможете створювати своїх вихованців, тренувати їх та приймати участь у битвах.

Також нещодавно геймери назвали ігри, в які б вони краще ніколи не грали.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version