Home Новини сучасних технологій Названо три категорії смс-повідомлень, які варто відразу видаляти із свого смартфона

Названо три категорії смс-повідомлень, які варто відразу видаляти із свого смартфона

0

В даній статті ми назвемо три категорії смс-повідомлень, які варто відразу видаляти із свого смартфона. Враховуючи те, що смс-повідомлень зараз ми отримуємо справді багато, особливо від різноманітних компаній в плані реклами і не тільки, то дана тема є актуальною. А ще вона стосується і повідомлень у месенджерах.

Смс-повідомлення від банків

Користуючись різноманітними банківськими послугами, кожен із нас отримував смс-повідомлення з кодами підтвердження дій чи результатами їх проведення. Дані смс впершу чергу потребують видалення, так як містять інформацію, якою легко можуть скористатись шахраї.

Смс-повідомлення з особистими даними

У разі потреби, через смс-повідомлення ми можемо відправляти свої особисті дані — паспортні дані, адресу проживання, тощо. Якщо ви не хочете, що б ваші дані потрапили до сторонньої особи, то після використання, краще зразу видалити смс із таким вмістом. Щодо того, як стороння особа може отримати ці дані? До прикладу, ви втратите свій телефон, а там уся інформація про вас. Також можливі шахрайські дії в плані отримання доступу до вашого смартфона без вашого відома за допомогою шкідливого програмного забезпечення. Тобто тут краще перестрахувати себе.

Смс-повідомлення з паролями

Якщо ви надсилали або отримували повідомлення із паролями для входу в особистий кабінет чи інші системи, не задумуючись видаляйте такі повідомлення після збереження інформації в надійному місці. Знову ж таки, якщо хтось отримає доступ до вашого смартфона, то з легкістю і отримає доступ до ваших облікових записів. Не виділяючи уже як окрему категорію, але рекомендується видаляти і повідомлення із файлами. Досить часто ми отримуємо в повідомленнях зображення, відео файли чи інші документи. Зазвичай їх відправляють через месенджери і вони займають досить багато пам’яті, тому якщо вони вам уже не потрібні, то не варто дарма забивати пам`ять свого телефону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version