Home Новини сучасних технологій Як видалити стандартні програми Android та звільнити пам’ять телефону

Як видалити стандартні програми Android та звільнити пам’ять телефону

0

Можливо дана тема вам і знайома, але більшості людей буде цікаво, як видалити стандартні програми Android та звільнити пам’ять телефону.

Додатки в телефоні

Додатки - це найчастіша причина відсутності вільної пам'яті на смартфоні, також вони перевантажують процесор смартфона, який в подальшому буде працювати повільно.

Для того, щоб видали непотрібні стандартні додатки (а їх достатня кількість), необхідно перейти в Налаштування смартфона і перейти в розділ “Додатки та Повідомлення”. Вже в цьому розділі шукаємо ті додатки, які були попередньо встановлені на смартфоні компанією Гугл. В даному випадку, тиснемо “показати всі додатки” і вибираємо ті, якими взагалі не користуємося. Таких додатків буде декілька. Так як це стандартний додаток, кнопки “Видалити” ви не знайдете.

Видалити кеш

В такому випадку, спочатку перейдемо в “Сховище” смартфона і видалимо кеш цього дадатку. Після таких маніпуляцій, на смартфоні істотно збільшиться об’єм вільної пам’яті. Для того, щоб вибраний додаток не накопичував кеш, його необхідно “Зупинити” і потім підтвердити “Зупинити Примусово”. В завершення, відключаємо його.

Також варто не забувати, що це стандартні додатки і відключення якогось з них може вплинути на роботу смартфона, або на якісь окремі його функції. У випадку, якщо ви помітити зміни в роботі смартфона, ввімкніть останній додаток, який ви вимикали. Якщо проблема вирішилася,з начить цей додаток прийдеться залишити на смартфоні активним.

Стандартний набір додатків не можна видалити повністю, але можна їх вимкнути, щоб вони не займали місце і перевантажували смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.



NO COMMENTS

Exit mobile version