Home Новини сучасних технологій Названо ультрабюджетний смартфон із інфрачервоним термометром за 2000 грн

Названо ультрабюджетний смартфон із інфрачервоним термометром за 2000 грн

0

Останнім часом виробники смартфонів не перестають нас дивувати і представляють все більш і більш цікаві смартфони, які отримують цікаві та неочікувані функції. Якщо ви подумали про дорогущий флагман, то помилилися, оскільки зараз буде названо ультрабюджетний смартфон із інфрачервоним термометром за 2000 грн.

Так дійсно, смартфон із ультрачервоним термометром, та ще й за 2000 грн. Крім такої особливості, він ще й отримав непоганий акумулятор на 4150 мАг, OC Android 10 та багато іншого цікавого. Цікаво, що це за смартфон? Можливо очікувано, а можливо й ні, але це китайський смартфон UMIDIGI A7S.

Крім вищеназваних особливостей, цей смартфон отримав бюджетний процесор MT6737, звичайний IPS дисплей (хоча й великий — 6,53 дюйма) з розширенням 720 x 1600 px. Також цей смартфон отримав 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої пам’яті (яку можна розширити), що цілком очікувано, враховуючи його вартість. Стосовно камер, то для такого ультрабюджетного смартфона, набір камер непоганий, а саме основна камера 13 Мп, ширококутна 8 Мп та портретна 2 Мп. Варто відмітити, що не дивлячися на свою бюджетність, він отримав цифрову стабілізацію та HDR-режим.

Тепер про автономність. Як ви вже зрозуміли, автономність цього смартфона на рівні більшості сучасних смартфонів, оскільки акумулятор 4150 мАг дозволить користуватися смартфоном протягом цілого дня і ви спокійно “виживете” до вечірньої зарядки.

Ще декілька слів стосовно інфрачервоного датчика. Він вмонтований в камеру і після наведення його на певний об’єкт, на екрані буде виводитися його температура. Непогана функція, хоча невідомо, чи комусь вона стане в нагоді.

Також нещодавно Motorola представила ультрабюджетний смартфон за 2800 грн, який підійде багатьом.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


NO COMMENTS

Exit mobile version