Реклама

Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів. Якщо конкретніше, то Netflix робить свій наступний крок до ігор, дозволяючи передплатникам у Польщі на Android грати у дві ігри Stranger Things , оголосила компанія у четвер .

"Починаючи з сьогоднішнього дня, користувачі з Польщі можуть спробувати мобільні ігри Netflix на Android із двома іграми - Stranger Things 1984 та Stranger Things 3 - все це як частина їхнього членства", - йдеться у заяві представника Netflix. "Це ще дуже, дуже ранні дні, і ми будемо наполегливо працювати над тим, щоб у найближчі місяці забезпечити найкращий досвід роботи без нашої реклами, без підходу до покупок у додатках до ігор".

Ви можете отримати уявлення про те, як це працює, у твіті від польської команди Netflix . Доступні ігри відображатимуться у вашій домашній стрічці. Якщо ви натиснете на піктограму гри, ви зможете дізнатися більше про гру та натиснути кнопку для її завантаження, яка перенесе вас у магазин Google Play для її завантаження. Ігри також можна знайти самостійно в Google Play.

Після того, як гру буде завантажено, коли ви відкриєте її, щоб спробувати пограти, вам буде запропоновано увійти за допомогою своїх облікових даних Netflix, перш ніж ви зможете почати гру, сказав представник Netflix . Це означає, що ігри не передаються на ваш пристрій - вони завантажуються.

У липні Netflix поставив велику ставку в планах щодо ігор, найнявши колишнього керівника EA та Oculus для керівництва ігровою роботою компанії, заявивши, що його початкова стратегія буде "в першу чергу зосереджена на іграх для мобільних пристроїв". Ігри також будуть безкоштовно включені в підписки користувачів на Netflix-все це налаштовано на те, щоб компанія запропонувала набір мобільних ігор, подібних до Apple Arcade, доступних для абонентів Netflix.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Запасів смартфонів Redmi Note 9 вистачить на всіх

Нещодавно Xiaomi офіційно підтвердили дату виходу нової китайської лінійки смартфонів Redmi Note 9. Після цього, користувачі соціальної мережі Weibo...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -