Реклама

Розповідаємо, як відкрити Netflix безпосередньо там, де ви зупинилися у фільмі чи серіалі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Додаток Netflix дозволяє користувачеві продовжити перегляд фільму або серіалу там, де він зупинився. Власники смартфонів Android можуть зробити це vfrcbvfkmyj просто. Просто додайте віджет служби в порожнє місце на головному екрані системи, щоб мати можливість продовжити перегляд останніх трьох вмістів.

Таким чином, користувач економить час на перегляд програми в пошуках вмісту. Перегляньте в нашому матеріалі покроковий посібник щодо того, як додати віджет Netflix на смартфон, щоб продовжити перегляд фільму там, де ви зупинилися.

Крок 1. Натисніть на порожнє місце на екрані, доки не з’явиться опція «Віджети».

Примітка. Спосіб додавання віджетів на головний екран Android може відрізнятися залежно від версії системи, панелі запуску чи моделі смартфону, який ви використовуєте. Якщо ви сумніваєтеся, зверніться до служби підтримки програми або виробника, щоб дізнатися, як це зробити.

Крок 2. У списку, що з’явиться, знайдіть Netflix.

Крок 3. Натисніть і утримуйте віджет програми та перетягніть його на порожнє місце на головному екрані. Якщо ні, перетягніть праворуч, щоб створити нове вікно.

Крок 4. Netflix покаже панель із трьома останніми фільмами чи серіалами, які переглядав головний профіль. Торкніться того, який хочете відновити.

Крок 5. Netflix відкриється саме там, де користувач зупинився.

Порада: також можна змінити відображуваний вміст. Для цього торкніться піктограми «Оновити» в нижньому правому куті, щоб змінити вигляд.

Цікаво: Netflix починає тестувати Android – ігри для користувачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому українці ставлять свої смартфони в холодильник

Останнім часом все частіше з'являються цікаві лайфхаки, в яких людям необхідно ставити свої смартфони в холодильник. Зараз же розповімо,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -