Реклама

Niantic випустили оновлення для PokemoGo

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В компанії Niantic випустили оновлення для PokemoGo, яке покращить проведення часу в грі. Нову функцію оголосили на офіційному аккаунті в Twitter і називається вона “змішування реальності”. Щоб краще зрозуміти цю функцію, рекомендуємо ознайомитися з трейлером, де представлено цю функцію.

Якщо коротко, то Покемони будуть краще поєднуватися із реальним світом. Наприклад, раніше, Покемони просто накладалися на реальність, тобто через них міг “проїхати” велосипед або пройти людина. Нова функція зробить перебування покемонів на вулицях більш реальним, тобто тепер вони можуть заховатися за деревом або ж за стіною. А якщо хтось буде стояти перед Покемоном, то його не буде видно. Niantic називають це “Реальним світом AR Оклюзія”.

На даний момент, “змішування реальності” знаходиться на бета-тестуванні і ще достеменно невідомо, коли нова функція вийде в реліз. І нагадуємо, що кадри в трейлері показують тільки те, як це може виглядати. Можливо на вашому смартфоні це буде виглядати зовсім по іншому.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом

Сьогодні надійшла інформація, що американська компанія створила робочі рукавички з «розумним» підігрівом. Такі рукавиці ідеально підійдуть тим людям, які...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -