Home Новини сучасних технологій Nokia готується до запуску чотирьох нових пристроїв

Nokia готується до запуску чотирьох нових пристроїв

0

Nokia готується до запуску чотирьох нових пристроїв, включаючи вже просочився планшет Nokia T20 та смартфон Nokia G50 5G. Згідно з новою інформацією, Nokia G300 та Nokia X100 також є двома іншими пристроями.

Ця витік походить від Евана Бласса, надійного джерела. Тим не менш, імена Nokia G300 та X100 виглядають трохи дивно, враховуючи, що до цих пір нові назви смартфонів Nokia обмежувалися лише двома цифрами, такими як Nokia X10 або Nokia G20. Витік також розкриває кодові назви для всіх чотирьох пристроїв. Nokia T20 має кодову назву Riddler, Nokia G50 Каратель, Nokia G300 називається Aoki, а Nokia X100 - Deadmau5.

Nokia готується до запуску чотирьох нових пристроїв

Отже, ми нарешті розглядаємо смартфони Nokia високого класу? Так називається найменування. Хоча можна було очікувати іменування Nokia X50-X90 для смартфонів більш високого класу в преміальному діапазоні. Nokia X100 і G300 дійсно мають резонанс з абсолютно новою серією, але це також може бути способом відрізнити флагманські пропозиції від інших. Очевидно також, що Nokia X100 все ще буде належати до преміум -класу, а Nokia G300 - до економічного ряду смартфонів Nokia.

Nokia T20 - перший планшет для Android від компанії Nokia Mobile, також відомий як HMD Global, а Nokia G50 5G - найдоступніший смартфон Nokia з 5G -технологією.

Також нещодавно було названо останній смартфон Nokia, який розчарує багатьох.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version