Home Новини сучасних технологій Nokia представила Android TV приставку Streaming Box

Nokia представила Android TV приставку Streaming Box

0

Останнім часом Nokia ліцензує свої фірмові знаки різним фірмам. Останньою компанією, яка підписала таку угоду з фінською компанією, є StreamView GmbH. Зараз ця австрійська компанія стала офіційним ліцензіатом бренду Nokia з продажу смарт-телевізорів, телевізійних приставок та радіостанцій DAB + в Європі, на Близькому Сході та в Африці. Перший продукт цієї співпраці, є новинка в сфері Android TV. Як повідомляється, Nokia представила Android TV приставку Streaming Box 8000 виробництва SEI Robotics. Його можна буде придбати до Різдва.

Технічні характеристики Nokia Streaming Box 8000

Nokia представила Android TV приставку Streaming Box

Новий Nokia Streaming Box 8000 має більше специфікацій, ніж будь-які інші звичайні потокові пристрої, доступні на ринку. Він живиться від чотирьохядерного чіпсета Amlogic S905X3 з 4 ядрами ARM Cortex-A55 і графічним процесором ARM Mali-G31 MP2. На жаль, на даний момент кількість оперативної пам’яті невідома, але ми очікуємо, що вона буде не менше 2 Гб.

Потоковbq пристрій має двосмуговий WiFi 5 і Bluetooth 4.2, а також широкий спектр портів, таких як USB 3.0 Type-A, USB Type-C, Ethernet, HDMI, оптичний аудіо, AV та вхід постійного струму.

Приставка підтримує потокове передавання 4K, але технічні характеристики нічого не говорять про Dolby Vision / Atmos. Однак він повинен підтримувати принаймні HDR10, оскільки чіпсет, що знаходиться під пристроєм, більш ніж здатний на це.

Крім того, новий потоковий пристрій Nokia працює під управлінням операційної системи Android TV 10 і буде поставлятися з попередньо встановленими Netflix та Amazon Prime Video. Тоді як інші популярні програми для потокового передавання, такі як Disney +, можна встановити з Google Play Store.

І останнє, але не менш важливе: приставка має вбудований Chromecast та пульт дистанційного керування Google Assistant із безліччю клавіш, як традиційний телевізійний пульт.

Ціни та доступність Nokia Streaming Box 8000

Nokia Streaming Box 8000 коштує 100 євро і продаватиметься до Різдва у деяких європейських країнах. Роздрібний пакет включатиме телевізійну приставку, пульт дистанційного керування, адаптер живлення та кабель HDMI.

Читайте також: Ремонт Телевізорів Самостійно. Основні Проблеми, Способи Вирішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version