Home Новини сучасних технологій Смарт-годинники Huawei Watch GT 2 Pro отримали корисну функцію

Смарт-годинники Huawei Watch GT 2 Pro отримали корисну функцію

0
Смарт-годинники Huawei Watch GT 2 Pro отримали корисну функцію

Сьогодні ми дізналися, що смарт-годинники Huawei Watch GT 2 Pro отримали корисну функцію. Мова йде про виявлення насичення крові киснем. Сторінка продукту показала, що годинник підтримує автоматичне 24-годинне визначення рівня, але з застереженням, що він буде доступний через оновлення OTA. Зараз Huawei розпочала випуск оновлення для годинника.

Оновлення вже розповсюджується в Китаї та призводить до версії мікропрограми до версії 10.1.2.36. Це невелике оновлення, розміром всього 46,20 МБ. Завдяки новому автоматичному виявленню кисню в крові, годинник буде відстежувати рівень SpO2 з інтервалами протягом усього дня. Це означає, що ви зможете перевірити свій рівень під час сну, вдома, на свіжому повітрі або ж під час вправ. Це надає більш вичерпну інформацію для користувачів.

Повний журнал змін для оновлення:

  • Додано автоматичне визначення кисню в крові
  • Додана підтримка корейської, бірманської, бенгальської та перської мов
  • Оптимізовано карту погоди
  • Оптимізовано власні налаштування довжини басейну

Важливо зазначити, що функція автоматичного виявлення насичення кисню в крові доступна лише для користувачів Android. Отже, якщо ви користуєтеся iOS і плануєте придбати Huawei Watch GT 2 Pro, знайте, що ви не зможете використовувати цю функцію.

Watch GT 2 Pro має 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей 454 x 454, який захищений сапфіровим склом, стійким до подряпин. Годинник може відслідковувати більше 100 спортивних режимів, включаючи гольф, лижі та сноуборд з детальною інформацією.

У нього вбудований GPS з функцією зворотного маршруту на випадок, якщо сигнал GPS низький і вам потрібно повернутися до вихідної точки. Існує відстеження сну, цілодобовий моніторинг серцебиття та моніторинг стресу. Він також має 4 ГБ вбудованого сховища.

Вартість Huawei Watch GT 2 Pro становить 329 євро для спортивної версії та 349 євро для класичної версії.

Читайте також: Смарт-годинник Huawei Watch GT 2 Pro з бездротовою зарядкою вже в Європі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version