Home Новини сучасних технологій Huawei Watch GT 2 Pro отримали найнеобхіднішу функцію

Huawei Watch GT 2 Pro отримали найнеобхіднішу функцію

0

Huawei Watch GT 2 Pro отримали найнеобхіднішу функцію. Тепер вони підтримують реєстрацію ЕКГ. Huawei Watch GT 2 Pro ECG Edition оцінені в Китаї в $ 400

Huawei Watch GT 2 Pro отримали найнеобхіднішу функцію

Компанія Huawei сьогодні представила розумні годинник Watch GT 2 Pro на своєму домашньому ринку. Як виявилося, в Китаї на одну версію цього годинника виявилося більше: крім стандартних версій Sports і Fashion, а також дорогий флагманської Watch GT Porsche Design, представлена ​​версія ECG (ЕКГ). Як випливає з назви, Watch GT 2 Pro ECG підтримують реєстрацію ЕКГ – прямо як Apple Watch.

Huawei Watch GT 2 Pro ECG коштують $ 400 - на $ 45 більше, ніж просять за «модний» варіант годин. Як зазначається, Watch GT 2 Pro ECG - перша переносна пристрій Huawei, яке отримало сертифікат відповідності другого класу Національного управління медичної продукції. Це означає, що новинка володіє достатньою точністю для реєстрації ЕКГ на домашньому рівні. Крім того, Huawei уклала угоди з лікарями функціональної діагностики ключових клінік Китаю, що розшифровують ЕКГ. Вони будуть перевіряти «діагнози» і видані годинами рекомендації.

Читайте також: Компанія Huawei Випускає Смарт-Годинник Watch Fit.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version