Home Новини сучасних технологій Xiaomi розробляє новий смартфон

Xiaomi розробляє новий смартфон

0

Сьогодні вранці стало відомо, що Xiaomi розробляє новий смартфон з номером моделі M2011K2C. Відповідний смартфон отримав сертифікацію MIIT (Міністерство промисловості та інформаційних технологій), а також отримав дозвіл на доступ до мережі.

За словами відомого цифрового блогера Digital Chat Station, M2011K2C – це смартфон, заснований на новій платформі. Виходячи з цього припущення, M2011K2C, здається, є новим продуктом серії Redmi K40 .

Xiaomi розробляє новий смартфон

Згідно з повідомленнями, Qualcomm випустить майбутній чіпсет Snapdragon флагмана 875G 1 – го грудня, а новий чіпсет від Snapdragon 7xx серії також на шляху.

Як наближений партнер Qualcomm, Xiaomi може бути першим комерційним постачальником постачальника чіпсета SD 875G від Qualcomm та майбутнього чіпсету серії Snapdragon 7xx. Минулого року Redmi вийшов на перше місце у запуску SD 765G, представивши Redmi K30 5G (на базі SD 765G).

Цього року Redmi, можливо, зможе ще раз виграти дебют майбутніх чіпсетів Snapdragon. Першою моделлю може бути Redmi K40, тому не виключено, що M2011K2C є Redmi K40.

У минулорічній серії Redmi K30 можна бачити, що стандартна версія працювала від чіпсета серії Snapdragon 7, тоді як про версія має флагманський чіпсет Snapdragon 8 серії. Цього року все може залишитися незмінним, і на стандартному Redmi K40 може бути представлений новий чіпсет Snapdragon 7 серії, тоді як у про-версії SD 875G.

В даний час більше немає новин щодо серії Redmi K40. Але запуск очікується до кінця цього року.

Читайте також: Redmi Представить Новий Смартфон K30S.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version