Home Новини сучасних технологій Nokia представила оновлені версії телефонів Nokia 105 та Nokia 110

Nokia представила оновлені версії телефонів Nokia 105 та Nokia 110

0

Компанія Nokia останні декілька днів часто з’являється в заголовках і в основному тема стосується смартфонів. А от сьогодні мова піде про кнопкові телефони, так як Nokia представила оновлені версії телефонів Nokia 105 та Nokia 110 з підтримкою 4G.

Оновлені Nokia 105 та Nokia 110 отримали схожий дизайн, відмінністю є лише отримання Nokia110 камери на задній панелі. Екран обох телефонів отримав розмір 1,8 дюйма з роздільною здатністю 120 × 160 пікселів. Ємність акумуляторів становить 1020 мАг. Самі телефони легкі, компактні, але кнопки для набору у них зручні, можна сказати що достатньо великі. З додаткових функцій тут присутній ліхтарик, підтримка двох SIM-карт, роз’єм для навушників та FM-радіо . Відрізняється в даних телефонів доступна кольорова гама, а саме Nokia 105 отримала варіанти в чорному, синьому та червоному. Nokia 110 буде доступна в чорному, жовтому та голубому кольорі. Вага пристроїв становить всього 80-85 гр.

Як ми зазначали вище, телефон Nokia 110 отримав ще камеру, додатковий слот для карти пам’яті, аудіоплеєр, відеоплеєр та вбудований браузер для виходу в мережу. А от щодо підтримки установки месенджерів, то навіть наявність 4G мережі не вплинула на такі можливості, тут зробити це неможливо.

Загалом, напевно як і більшість телефонів такого типу, вони найкраще підійдуть для пенсіонерів. Хоча багато хто сьогодні такі моделі використовує і для робочих моментів, в плані приймання та здійснення дзвінків. Щодо цін, то орієнтовно на українському ринку вони очікуються близько 1000 грн за Nokia 105 та менше 1200 за телефон Nokia 110.

Також Nokia збирається презентувати смартфон, який мало кого зацікавить.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version