Home Новини сучасних технологій Названо ознаки, які вказують на необхідність заміни старого Apple iPhone

Названо ознаки, які вказують на необхідність заміни старого Apple iPhone

0

Старіння смартфонів це річ, якій зарадити не може ніхто. Як би ви не звикли до свого ґаджета, та як би не мали наміру міняти його на новий, рано чи пізно це прийдеться зробити. Технології сьогодні стрімко розвиваються, відповідно техніка весь час оновлюється, не виняток і ринок смартфонів. В даній статті ми поговоримо про пристрої компанії Apple, а саме назвемо 5 ознак, які вказують на необхідність заміни старого iPhone на новий.

Звісно, якщо ви маєте можливість кожного року оновлювати свій айфон відповідно до випуску нових, то для вас ця стаття буде не зовсім актуальна. Але для більшості людей, які користуються пристроями Apple декілька років, варто знати про дані ознаки, щоб вчасно зрозуміти те, що термін експлуатації їхнього смартфона закінчується.

Оновлення iOS

Не всі одразу звертають увагу на відсутність оновлення iOS, але регулярні оновлення операційної системи повинні відбуватись. І якщо вони відсутні, то окрім проблем в процесі користування пристроєм, у вас можуть виникнути і проблеми з безпекою. Краще уникати користування телефонами, які не отримують підтримки, тим більше, коли в наших смартфонах зберігається велика кількість особистої інформації.

Мобільна мережа

Однією із можливих причин поганого покриття мобільної мережі є безпосередньо ваш смартфон. Якщо ви помітили, що при переході із домашнього Wi-Fi на мобільну передачу даних, покриття досить слабке, а то й зовсім відсутнє, то швидше за все, проблема саме в вашому iPhone. Ви можете спробувати переналаштувати його чи звернутися у сервісний центр, але якщо вам потрібен стабільний зв’язок весь час, то ваш старенький айфон в такому випадку вам уже не зможе цього забезпечити.

Пам’ять

Завантаження пам’яті та відсутність вільного місця на iPhone одна з найчастіших проблем, з якою стикаються користувачі. Правда інколи достатньо проводити регулярні очищення смартфона від зайвих файлів та медіа. Хоча, якщо ваш айфон має невеликий обсяг сховища, то як би ви не очищали свої файли, вільного простору щораз більше не вистачатиме. Звісно, усі ви знаєте, що карт пам’яті дані телефони не підтримують. Тобто якщо проблеми із вільним місцем на телефоні не вдається вирішити видаленням зайвих файлів, то варто замінити пристрій на новішу модель із більшим об’ємом сховища.

Аксесуари

Із оновленням лінійки своїх Айфон, компанія Apple випускає і нові аксесуари, які швидше за все, не підтримуватимуться більш старшими моделями. Тобто, якщо на ринку ви або досить складно, або зовсім не можете знайти аксесуари до свого старенького iPhone, до прикладу зарядного пристрою, то знову ж таки, краще задуматись над покупкою нового та просто почати підбирати для себе гідний варіант. Якщо ви думаєте про те, що можна придбати і не оригінальні аксесуари і питання буде вирішене, то все ж їх використання за собою несе багато ризиків, правда тут уже вирішувати вам.

Акумулятор

Чим старіша модель смартфона, тим слабкіший у нього акумулятор. Така ситуація нормальна, і уникнути її не може ніхто, адже акумулятори також мають схильність до зношування. Відповідно якщо ви помітили, що заряд на айфоні тримає дуже мало часу, то краще починати підбирати собі нову модель iPhone.

І останнє, що ми б хотіли додати, так це те, що кожна із названих нами ознак не означає, що вам вже негайно потрібно бігти за новим iPhone. У випадку виявлення будь-яких із вищеперерахованих ознак просто варто бути готовим до того, що в найближчий час ви уже не зможете вільно користуватись своїм ґаджетом, так як він уже не зможе забезпечувати усі ваші потреби. Саме тому, при наявності певних проблем варто почати підбирати собі новий пристрій, так як із сьогоднішнім вибором моделей смартфонів на рикну це досить складна задача.

Також нещодавно було названо помилки, через які смартфон швидше відправляється на смітник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version