Home Новини сучасних технологій Nokia в черговий раз обманула покупців своїх пристроїв

Nokia в черговий раз обманула покупців своїх пристроїв

0

Декілька років тому компанія Nokia пообіцяла випустити один із найсучасніших флагманів – Nokia 9 PureView. Та вже відразу з цим пристроєм почалися проблеми.

Через затримку презентації PureView, він вийшов вже із застарілим процесором Snapdragon 845 та такою ж прошивкою. В той час, коли інші компанії презентували пристрої з 855-м процесором Snapdragon.

Проте найдивнішим є те, що розробники Nokia не планують ніяк вдосконалювати PureView. А навпаки, вони заохочують покупців придбати будь-який інший пристрій, або пропонують велику знижку.

Nokia в чергове обманула покупців своїх пристроїв

Щодо мінусів презентованого смартфона, то найголовнішою проблемою є його камери. Розробники обіцяли найоптимізованішу камеру з якісною зйомкою. В кінці кінців, отримали все навпаки.

Також PureView компанія Nokia не планує оновлювати до Android 11, що є величезним мінусом, так як, для безперебійного функціонування флагману та сучасних потреб, ця прошивка є необхідною.

Крім п‘яти камер нічого незвичайного в PureView немає. Так як він має звичайний дисплей розміром 5.99 дюймів та сканер відбитку пальців у ньому, та інші стандартні характеристики.

Також нещодавно стало відомо, що легендарні телефони Nokia знову повертаються.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version