Home Новини сучасних технологій Нові Apple Watch отримають покращення бездротових сигналів

Нові Apple Watch отримають покращення бездротових сигналів

0

Компанія Apple весь час працює над вдосконаленням своїх продуктів. Не виняток і нове покоління смарт-годинників компанії. Зараз мова йде про патент, в результаті впровадження якого, нові Apple Watch отримають покращення бездротових сигналів.

Щодо деталей патенту, то він опублікований під назвою "Електронні пристрої, що мають можливості діапазону міліметрових хвиль". Суть технології в патенті полягає в тому, що в нових пристроях замість однієї антени під корпусом використовуватиметься декілька менших компонентів. Дані декілька антен будуть розташовані як в корпусі пристрою, так і по шасі. В подальшому, саме таке розташування повинне забезпечити кращий прийом бездротових сигналів.

Якщо дана технологія буде впроваджена незабаром, то нові пристрої Apple Watch отримають значне покращення WiFi, Bluetooth, GPS, UWB, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version