Реклама

Нова функція завантаження Reels без інтернету в Instagram

Останні Новини

Соціальні мережі настільки зараз популярні, що користувачі практично не випускають з рук телефони і постійно моніторять зміни. Єдине, що може зашкодити, це відсутність підключення до мережі. Зараз же, генеральний директор Інстаграм Адам Моссері повідомив, що надійшла нова функція завантаження Reels без підключення до інтернету в Instagram. Далі детальніше.

Суть нової функції полягатиме в тому, що ви зможете завантажувати миттєво Reels і переглядати їх без доступу до інтернету. Це щось схоже на завантаження відео, що пропонує YouTube Premium. Зберігатимуться відео не в вашій галереї, а в спеціальній області додатку. Особливо ця функція повинна сподобатись тим, хто зберігає багато відео в додатку, відповідно зможе спокійно їх переглядати.

Щодо доступності, то поки її не отримали всі, її розгортання повинно відбутись протягом кількох наступних днів. Спочатку вона стала доступна в США.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили пристрій, який зможе замінити стоматолога

Нещодавно Xiaomi представили пристрій, який зможе замінити стоматолога. На краудфандинговій платформі було представлено ультразвуковий пристрій для видалення зубного нальоту...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -