Home Новини сучасних технологій Нова лінійка телевізорів QLED серії QT67 від Samsung

Нова лінійка телевізорів QLED серії QT67 від Samsung

0

У Південній Кореї була оголошена нова лінійка телевізорів QLED серії QT67 від Samsung. Нова серія телевізорів надзвичайно енергоефективна. Окрім цього, нова лінійка QLED пропонує чудову якість зображення з можливістю відтворення 100 відсоткового кольорового обсягу та Quantum HDR.

Нова лінійка телевізорів QLED серії QT67 від Samsung

Доступний телевізор у 6 розмірах — 43-, 50-, 55-, 65-, 75- та 85-дюймовому варіантах. Варіант з діагоналлю в 43 дюйми буде коштувати близько 824 дол., а найбільший 85-дюймовий варіант — близько 4570 дол. Враховуючи те, що дана серія телевізорів має найвищий рейтинг енергоефективності в Південній Кореї, то першим покупцям буде надане 10% відшкодування від Корейської корпорації з управління енергетикою. Сума відшкодування буде коливатись від 249 дол. до 500 дол. залежно від розміру екрану. Окрім цього, сама компанія Samsung також буде надавати знижки до 249 дол.

І не можливо не відмітити, що навіть не дивлячись на світову ситуацію, лінійки телевізорів від Samsung залишаються на висоті.

Рекомендуємо: Економний телевізор Samsung Q6FN QLED TV.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version