Home Новини сучасних технологій Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro

Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro

0

Сьогодні Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro і це не дивлячись на те, що не так давно в них в асортименті з’явився роутер Mi Router AX1800. Сам маршрутизатор відноситься до бюджетних і підтримує стандарт Wi-Fi 5. Верія Pro продається по тій же самій ціні, що й звичайна версія — 28 доларів. Найбільшою різницею між маршрутизаторами є те, що стандартна версія має 4 антени, а Pro версія отримала 5 антен.

Xiaomi запустили новий Mi Router 4 Pro

Швидкість бездротового зв’язку становить 1317 Мбіт/с, що вище ніж в стандратної версії (1167 Мбіт / с). Mi Router 4 Pro також отримав дводіапазонну частоту: 2,4ГГц та 5ГГц. Також вони оснащені підсилювачами сигналу PA + LNA.

З основних характеристик можна відмітити те, що він працює на процесорі Quаlcomm, присутній порт Gigabit Ethernet. Внутрішня пам’ять складає 128Мб та присутня можливість одночасного підключення 128 пристроїв. Також маршрутизатор можна підключити та синхронізувати з Xiaomi Mijia.

Рекомендуємо: Redmi презентували маршрутизатор Redmi AX5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version