Реклама

Нова система шумопоглинання Xbox забезпечить недопускання сторонніх звуків в чатах

Останні Новини

Це оновлення буде актуальне для тих,кого бісять постійні посторонні шуми чи звуки,типу кашлю ,жування чи голосного говоріння,отже до Вашої уваги декілька слів про ці нововведення.

Цікаво: Як грати у Fortnite на iPhone через Xbox Cloud Gaming (xCloud)

Для власників Xbox є хороші новини,учасники онлайн чатів не будуть набридати один одному сторонніми звуками чи шумами. Нещодавно люди в яких Xbox серії X,S почали отримувати оновлення з шумопоглинанням в групових онлайн чатах. Оновлення встановлюється автоматично,але його можна деактивізувати зайшовши в налаштування.

The Verge повідомляє ,що шумопоглинання в Xbox ідентичне до аудіофільтру Crisp.
Також доповнення передбачає можливість приєднуватись до ігор друзів ,які діляться з вами відео чи скріншотом з самою гри в декілька кліків зі свого персонального комп'ютера чи мобільного пристрою.майже так само Google Stadia дозволяє переходити до гри через переслані відео. В Microsoft зауважили,що для переходу в деякі ігри потрібен Xbox Game Pass Ultimate.

Цікаво: Як використовувати контролер Xbox на ПК

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcetheverge
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван метод борьбы с навязчивыми звонками от ПриватБанк

Стаття доступна українською...Навязчивые звонки мы можем получать не только от мошенников и интернет-магазинов, но и от организаций от которых...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -