Реклама

Нові iPad Pro отримають міні-світлодіодні дисплеї

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Apple працює над міні-світлодіодними дисплеями. Тобто нам варто очікувати на те, що нові iPad Pro отримають міні-світлодіодні дисплеї. Такою інформацією поділився аналітик Мін-Чі Куо.

У нещодавньому звіті Ming-Chi Kuo зазначає, що компанія буде пришвидшувати впровадження міні-світлодіодних панелей, оскільки поточні випробування дають кращі результати, ніж очікувалося, в основному завдяки новому постачальнику під назвою Sanan Optoelectronics. В результаті ми можемо побачити перший 12,9-дюймовий iPad Pro з міні-світлодіодним дисплеєм раніше, ніж очікувалося.

Epistar, як і раніше, залишатиметься основним постачальником світлодіодних панелей для Apple, але компанії було потрібно більше постачальників, щоб задовольнити початковий попит. В даний час виробники міні-світлодіодних панелей переходять від стадії "розвитку технологій" до стадії "економії від масштабу". Куо вважає, що в 2021 році вартість виробництва світлодіодних світлодіодів впаде приблизно на 50%, а потім у 2022 році подальше зниження приблизно на 35%.

Масове виробництво згаданих панелей розпочнеться у IV кварталі цього року, а початкове замовлення очікується від 300 000 до 400 000 одиниць.

Рекомендуємо: Apple Продали 500 Мільйонів IPad За Останні 10 Років.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як бути, якщо через WhatsApp бракує пам’яті в смартфоні?

Досить часто трапляються випадки, особливо на Android-смартфонах, коли закінчується вільний простір, через що користуватися додатками, та й смартфоном, стає...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -