Реклама

Нові рендери бездротових навушників Samsung Galaxy Buds Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung готує зараз до випуску флагманські смартфони Galaxy S21 і наступні повністю бездротові навушники Galaxy Buds Pro з активним шумозаглушенням. Сьогодні в мережі з’явилися нові рендери бездротових навушників Samsung Galaxy Buds Pro.

На цей раз, добре знайомий громадськості мережевий інформатор Еван Блесс (Evan Blass) опублікував нові рендери Samsung Galaxy Buds Pro на новій соціальній медіаплатформі Voice. Нові зображення демонструють навушники в сріблястому кольорі, а раніше був показаний бузковий варіант.

При цьому інший відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe зазначив, що можна не сумніватися щодо появи флагманського смартфона Galaxy S21 Ultra в такому ж забарвленні.

Зовнішній вигляд Samsung Galaxy Buds Pro являє собою щось середнє між Galaxy Buds + і «бобами» Galaxy Buds Live, хоча більше схожості все-таки з Galaxy Buds і Galaxy Buds +. За попередніми даними, Samsung Galaxy Buds Pro можуть похвалитися активною системою шумозаглушення і акумулятором зі збільшеною місткістю до 500 мА · год.

Нові рендери бездротових навушників Samsung Galaxy Buds Pro

Випуск Samsung Galaxy Buds Pro в продаж Блесс очікує протягом першого кварталу 2021 року. Офіційний дебют може відбутися одночасно із лінійкою смартфонів Galaxy S21.

Еван Блесс володіє багаторічним стажем витоків з достовірною інформацією. Він, наприклад, свого часу «злив» Sony Xperia 5 II і всі п’ять новинок перед анонсом в серпні Galaxy Note20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3 і Samsung Galaxy Buds Live.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини виключення смартфона під час розмови

Досить частими бувають випадки, коли під час телефонної розмови вимикається смартфон і це враховуючи те, що заряду акумулятора повинно...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -