Реклама

Новий смартфон від Motorola з’явився на Geekbench

Останні Новини

Сьогодні на платформі Geekbench з’явився новий смартфон від компанії Motorola. В списку його модель зазначається як «Bullitt Motorola Defy», а кодова назва – «bathena». Під час тестування смартфон набрав 1523 бали в одноядерному тесті та 5727 балів в багатоядерному тесті.

Новий смартфон від Motorola з’явився на Geekbench

Щодо інших розкритих деталей пристрою, то отримає телефон 4 Гб оперативної пам’яті, працюватиме на процесорі Qualcomm з базовою частотою 1,80 ГГц, графічним процесором Adreno 610 та на базі ОС Android 10.

Варто відмітити, що раніше у списку Google Play Console з’являвся схожий телефон Motorola Athena. Швидше за все, Motorola Athena та Motorola Defy, це один і той самий пристрій. У даному списку Google Play була розкрита модель процесора – Snapdragon 662, а також роздільна здатність екрана - HD + 720 x 1600 пікселів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ОС Android 11 поламала камеру всіх смартфонів Google Pixel

ОС Android 11 поламала камеру всіх смартфонів Google Pixel. Відкат до Android 10 і відновлення заводських налаштувань не допомагають....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -