Home Новини сучасних технологій Новий флагман від iQOO: характеристики та переваги

Новий флагман від iQOO: характеристики та переваги

0

Новий телефон, який отримав дуже хороші характеристики та наповнення, має назву iQOO 9 Pro. Про нього ми зараз і поговоримо.

Почнемо опис даного флагмана із найважливішої деталі - процесора. Він тут Snapdragon 8 Gen 1, а це найновіша модель чіпсетів. Тому і так зрозуміла його потужність та якість. Для того, щоб ґаджет не страждав від сильного перегріву, йому встановили систему охолодження. Операційна система стоїть Android 12. Інтерфейс оригінальний від бренду - OriginOS 2.0. Оперативна пам'ять може бути на 8 Гб або на 12 Гб. А от внутрішня аж на 256 чи 512 Гб.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом

Дисплей AMOLED E5 від виробника Samsung. Має розмір 6,78 дюйма та вигнуті краї. Частота оновлення 120 Гц, а роздільна здатність 3200*1440.

Камера в смартфоні дійсно варта уваги. Вона тут потрійна і дуже якісна. Основна на 50 Мп із стабілізацією, перша додаткова теж на 50 Мп із ширококутною зйомкою з оглядом на 150 градусів, а друга додаткова на 16 Мп для портретної зйомки. Передня або селфі камера розміщена на екрані та має 16 Мп. Окрім цього, на передній частині телефону ще є зчитувач відбитків пальця.

Вражає в даній моделі і якість батареї. Вона досить довго тримає заряд, адже ємність на 4700 мАг. А заряджається на повну за 20 хв. Це дуже швидко і все завдяки стандартному зарядному пристрою потужністю 120 Вт. Також є бездротова зарядка на 50 Вт, та реверсивна на 10 Вт.

Ціна даного смартфона не маленька, але цілком зрозуміла як для таких характеристик. Близько 800$ потрібно буде віддати за цю модель і це з меншим об'ємом пам'яті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version