Home Новини сучасних технологій LG випустили найменший та найбільший OLED телевізори

LG випустили найменший та найбільший OLED телевізори

0

Нещодавно компанія LG показала на презентації свої нові моделі телевізорів. Вони відносяться до серій G та C. Це будуть моделі із кращими функціями та потужнішим процесором A9. На них вже буде підтримуватися зображення в якості 4К, а зображення стане якіснішим, яскравішим та глибшим.

Нові OLED телевізори побачать світ в 2022 році. Цікаво те, що це будуть моделі з найменшим та найбільшим розміром екрану. Найменший буде на 42 дюйми, а раніше такий мав розмір 48 дюймів. Це зроблено для того, щоб люди змогли придбати такий телевізор для невеличкої кімнати (офісу). А от найбільший екран буде розміром 92 дюйми, що значно більше ніж попередній на 83 та 88 дюймів. Маленький відноситься до серії С, а великий - до G. І та і та модель буде доступна в різних розмірах від малих до великих, тому кожен зможе підібрати собі найзручніший.

Варто знати: Названо 5 функцій телевізора, про які ви не здогадувалися

Цікаво, що на двох телевізорах можна буде грати в ігри, які підтримують зображення 4К. Також буде можливість користуватись хмарними сховищами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version