Home Новини сучасних технологій Новий Oppo A77 5G планується з оновленим процесором та кращою камерою

Новий Oppo A77 5G планується з оновленим процесором та кращою камерою

0

Ще в далекому 2017 році компанія Oppo випустила доволі непоганий смартфон Oppo A77 із підключенням до 4G. Тепер вони анонсували таку ж модель, але покращену і з можливістю користуватись мережею 5G. Що очікувати від нової моделі та які будуть хакартеристики?

Розпочнемо із найголовнішого - процесор. Виробник вирішив, що це буде Dimensity 810 під управлінням ColorOS 12.1. Нажаль нічого не можна сказати про операційну систему, бо про неї ніде нічого не сказано, але чомусь ми думаємо, що це точно буде Android 12.Оперативна пам'ять 6 Гб, а вбудована на 128 Гб, але якщо вам її замало, то можна придбати флешка, для неї передбачене місце.

Цікаво: Названо найкращий Android-смартфон майбутнього

Дисплей в Oppo A77 5G ЖК розміром 6,56 дюйма із частотою оновлення 90 Гц. Батарея ємністю 5000 мАч, підтримує зарядку на 33 Вт, а повністю відновлює заряд акумулятора чуть більше ніж за годину. Камера тут подвійна: основна 48 Мп, додаткова 2 Мп. Але якщо знати усі хитрощі то можна робити знімки як на камеру із 108 Мп. Фронтальна камера розміщена посередині екрану і має 8 Мп, це в два рази менше ніж в попередній моделі, але все одно показує гарний результат.

Ну і останнє - дизайн. Oppo A77 5G має Oppo Glow дизайн, тому кажуть, що подряпини та пошкодження йому не страшні. Також дана можель захищена від води. З інших особливостей: наявність NFC, є сканер відбитків пальців збоку та стереодинаміки. Можна придбати в двох кольорах: голубому та чорному.

Коли цей смартфон з'явиться в продажі точно не відомо, але вже можна сказати приблизно ціну - це 270 долларів. Досить доступний виходить телефон як для таких непоганих характеристик.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version