Home Новини сучасних технологій IPad від Apple тепер буде більше схожий на ноутбук ніж на смартфон

IPad від Apple тепер буде більше схожий на ноутбук ніж на смартфон

0

Компанія Apple дуже хоче зробити новий iPad більш схожим до ноутбука, а не до смартфона. Реалізувати цю ідею вони планують за допомогою оновлення iPadOS 16, вона тепер повинна стати багатозадачною.

Раніше, усі планшети від Apple були подібні до телефону, лише розмір звісно відрізнявся. Тепер розробники прагнуть перетворити iPad на міні ноутбук. Для цього планується створення іншої оновленої операційної системи. Що вона в себе буде включати? На новій версії буде спрощена багатозадачність. Користувачі зможуть зручніше користуватись одночасно декількома програмами, легко перемикати із однієї на іншу, а також самостійно встановлювати розмір віком. Це ті функції, яких не вистачало для роботи на планшеті як на комп'ютері.

Цікаво: Розповідаємо, як синхронізувати iPad та iPhone

Використання планшета в ролі ноутбука не зовсім новина, бо iPad Pro вже є більш наближений до нього завдяки процесору М1, але все одно програмне забезпечення заважало користуватись ним в ролі ПК.

Нову операційну iPadOS 16 планують показати на конференції WWDC 2022, яка відбудеться за кілька днів. Після цього для розробників буде доступна бета-версія, яка буде тестуватись і вдосконалюватись до осені. Восени ж як завжди планується презентація нових пристроїв компанії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version