Home Новини сучасних технологій Яким буде новий MacBook Air від Apple, якщо компанія його презентує на...

Яким буде новий MacBook Air від Apple, якщо компанія його презентує на конференції наступного тижня?

0

Перед тим як відбувається будь-яка конференція або презентація, по інтернету та серед користувачів розлітаються чутки про те, якою ж буде нова техніка від Apple. В даному випадку, всі говорять про новий MacBook Air, який можуть презентувати на конференції WWDC 2022 вже через тиждень. Отож, що такого очікують від нової моделі?

Спочатку поговоримо про дизайн. Apple вже зарекомендував себе як виробник тонких ат компактних ноутбуків. Тому очікується, що нова модель буде ще тонша ніж попередня, а також у ній будуть менші рамки на екрані, вага також очікується трохи знижена. В поточній версії задян панель трохи товстіша, а передня тонша, це можна відразу помітити поглянувши на нього. В новій версії очікується загальне зменшення товщини пристрою. Що стосується рамки навколо екрану та клавіатури, то очікують, що все це буде білого кольору, так як дизайн цілком ймовірно взятий трохи із iMacю.

Цікаво: Вийшла антиреклама чіпів M1 від компанії Apple

Місце для камери. В попередній версії MacBook Air місце для камери, яке було виділене зверху просто посеред екрану, викликало багато суперечок та обурень. Вийшло, що камера забрали трохи самого дисплея зверху. Хоча потім користувачі почали казати, що це зовсім не недолік і вона пропадає із поля зору, так як чорна і при повноекранному режимі ховається. В майбітній моделі MacBook Air місце для камери, скоріше всього, буде таке ж саме, але вже в білому кольорі. Це знову може викликати обурення користувачів. До самої камери такого плану люди вже звикли, а от до нового кольору точно ні.

Ще одні чутки говорять про те, що MacBook Air буде доступний в різних кольорах. Це може бути оранжевий, голубий, червоний, жовтий, срібний, рожевий, зелений, фіолетовий кольори. Фото, які можна побачити в інтернеті, підтверджують цей факт.

Наступна тема - дисплей. Один із аналітиків каже, що MacBook Air розміром буде чимсь середнім між поточною моделлю MacBook Air та MacBook Pro. Розмір екрану очікується 13,6 дюйма. Натомість, планується встанволення ЖК-дисплею для забезпечення нормальної ціни. Дана модель буде дешевша ніж MacBook Pro. Нагадаємо, раніше говорили, що MacBook Air буде оснащений міні-світлодіодним екраном.

Варто знати: Компанія Apple стала випускати гіршу техніку: правда чи міф?

Щодо процесора - швидше за все тут буде оновлений М1. Він буде відрізнятись від попередніх М1. Теоретично, розробники могли б назвати його і М2, але ми гадаємо, що ця назва прибережеться для наступних потужніших моделей.Камера, можливо, буде з розширенням 1080р. Про це можна говорити із-за того, що MacBook Air нового покоління багато чого запозичує у iMac, а там також стоїть камера із даним розширенням. Ну і останнє - зарядка. Гворять, що в MacBook Air буде повернутий улюблений усіма роз'єм MagSafe.

Чи будуть презентувати новий MacBook Air на конфернції WWDC 2022 ніхто не знає. З однієї сторони це цілком вірогідно, а з іншої, компанія Apple зараз має деякі труднощі із постачанням, тому може перенести презентацію на осінь, наприклад. Все точно стане відомо вже через тиждень на самій конференції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version