Home Новини сучасних технологій Стало відомо, чи зміниться дизайн в нових AirPods Pro 2

Стало відомо, чи зміниться дизайн в нових AirPods Pro 2

0

Усі користувачі очікують від AirPods Pro 2 нового дизайну, але згідно останнім даним та здогадкам, а також приблизним фото, як будуть виглядати навушники, стає зрозуміло, що дизайн залишиться майже незмінним, а “безштангова” конструкція буде відсутня.

Ще минулого року були опубліковані фото майбутньої моделі AirPods Pro 2 і там добре помітно, що особливих змін в диазйні не планується. Нещодавно в інтернеті знову з'явились знімки, а точніше 3D макети навушників і це стає ще одним підтвердженням даних минулого року. На фото видно, що датчики, які визначають, що навушник у вусі, немає, замість них можна роздивитись датчики визначення шкіри (тобто навушник реагує, коли торкається шкіри людини). Такі датчики ефективніші та якісніші. Вони реагують саме на шкіру, а точніше на певний вміст вологи в ній. Тобто виходить, що AirPods Pro 2 не зможуть прийняти за тіло людини якусь іншу поверхню. В попередній версії AirPods Pro стоять ще датчики оптичні. Вони також ефективні, але здатні помилятись, тому що реагують не конкретно на тіло людини, а на те чи знаходяться вони на поверхні. Тобто, якщ ви поклали навушник в карман чи в сумку без футляра, то навушник може це сприйняти так само, як якби ви його вставили у вухо. Саме по цій причині розробники вирішили встановити в нову модель AirPods Pro 2 інші датчики, які більш точні та не помиляються.

Цікаво: Навушники AirPods 2 проти AirPods 3: чи є відмінності?

Одна із компаній зробила ще один аналіз фото майбутніх навушників AirPods Pro 2 і також підтвердила незначну зміну дизайна. Вони повідомляють, що змінився лише отвір під новий датчик визначення шкіри людини. На фото конкретно видно, що місце під нього трохи іншого розміру і відповідає самому датчкику, тому такі фото можна вважати реалістичними. Все інше в дизайні не змінилось взагалі, виходить, що AirPods Pro 2 не будуть ззовні нічим відрізнятись від попередньої моделі.

Найпоширеніший слух був про те, що AirPods Pro 2 будуть безштангові та більш округлої форми, так було б зручніше користувачам, рахують аналітики. Але факти та попередні фото говорять про те, що розробники не будуть втілювати цю ідею в життя і все це залишиться лише чутками. Хорошим оновленням стане чохол, який буде видавати звуки. Це підтверджується наявністю динаміків на ньому. Функція буде слугувати для легкого пошуку чохла, коли навушники знаходяться не біля нього. Це спрощує життя користувачам. Нагадаємо, що зараз така функція є, але вона не зовсім така. Зараз звуки при пошуку видають самі навушники коли знаходяться на зарядці в чохлі. А сам чохол окремо від навушників таким способом шукати не можна.

Отож, як бачите, основні слухи про AirPods Pro 2 спростовуються, але це не означає, що виробник приділив мало увазі новинці. Одні лише датчики та чохол чого вартий в новій моделі. А всі інші оновлення будуть доступні вже після презентації AirPods Pro 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version