Home Новини сучасних технологій Стало відомо, що в лінійці iPhone 14 збільшать оперативну пам’ять

Стало відомо, що в лінійці iPhone 14 збільшать оперативну пам’ять

0

Нова лінійка від Apple повинна вийти в кінці 2022 року, як і кожного разу це відбувається приблизно в один і той самий час. Аналітики та дослідники вже зараз починають складати свої прогнози, що ж саме буде чекати фанатів у нових моделях. Нещодавно, компанія TrendForce повідомила, що швидше за все, iPhone 14 буде мати 6 Гб оперативної пам’яті, в цілої лінійки вона буде однакова.

Дослідницька компанія TrendForce повідомляє світу, що розробники планують вмонтувати більше потужну та енергоефективну оперативну пам'ять. Для стандартних моделей це буде LPDDR4X, а для моделей Pro - LPDDR5. Враховуючи цю інформацію, виходить, що вся лінійка буде мати приблизно такі характеристики по пам'яті:
1.iPhone 14 та 14 Max - 6 Гб LPDDR4X
2.iPhone 14 Pro та Pro Max - 6 Гб LPDDR5
Що стосується вбудованої пам'яті, то стандратні моделі будуть починатись від 128 Гб, а Pro - від 256 Гб. Ці дані це не лише здогадки TrendForce, таку ж саму інформацію дають і самі аналітики Apple. Тому, можна сказати, що це перевірені майже достовірні дані. Впевненіше можна буде сказати вже після офіційної презентації пристроїв.

Цікаво: Як поділитися своїм місцезнаходженням на Apple iPhone

На що ще чекати у iPhone 14? В моделях Pro буде оновлена основна камера на 48 Мп, а чіп планують поставити А16. У стандартних моделях буде чіп А15. Дисплей у моделях iPhone 14 i 14 Pro буде розміром 6,1 дюйма, а у всіх Max - 6,7 дюйма. Особливість лінійки у тому, що по попереднім даним, серії Mini не буде. Звісно, якщо нічого не зміниться.

Офіційного представлення нової серії iPhone 14 ще не було, швидше за все буде приблизно в вересні 2022 року. Тому, до того часу можна прочитати лише приблизні дані та характеристики. Точно відомо лише одне, виробник точно здивує своїх фанатів та випустить чергову лінійку, яку захочуть усі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version