Home Новини сучасних технологій Новий особливий корпус у смартфоні Xiaomi 13

Новий особливий корпус у смартфоні Xiaomi 13

0

Зовсім нещодавно всі ми дивились на презентацію на вихід лінійки від Xiaomi – 12. Вже в листопаді 2022 року бренд планує представити світові нову флігманську лінійку. В ній очікують дещо особливе. Що саме сьогодні і розповімо.

Про лінійку Xiaomi 13, яку ще називають Xiaomi m2, відомо не так багато інофрмації, але один із відомих інсайдерів говорить про те, що її розробка рухається із великим темпом і скоро буде завершена. Унікальною характеристикою буде корпус смартфонів, його планують зробити із якісної кераміки, яка буде дещо відрізнятись від тої, яка використовувалась в минулих флагманах. Ті, хто цікавиться продукцією бренду, знають, що кераміка часто використовувалась в смартфонах Xiaomi. Цього разу це буде щось зовсім інше. Даний тип кераміки проходить аж двадцять чотири тезнологічні процеси і вона довго зберігає тепло. За цей факт можна посперечатись чи буде це добре для самої системи телефону, але виясниться все під час користування ним.

Цікаво: Для чого створений GetApps на смартфонах Xiaomi та що з ним робити?

Це не єдина особливість смартфонів даної лінійки. Xiaomi Mi 13 буде першим у цілому світі смартфоном, який буде мати однокристальну систему Snapdragon 8 Gen 2 (SM8550). Як вона працює? Вона буде працювати за допомогою сил TSMC з використанням 4 техпроцеса. Екран буде підтримувати якість 2K та матиме мінімальну рамку навколо себе.

Це поки ті характеристики, які відомі, але по них вже можна сказати, що лінійка буде унікальною та особливою. В листопаді можна буде вже побачити смартфон на власні очі та переконатись в його якості особисто.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version