Home Новини сучасних технологій Яким буде бюджетний смартфон Google Pixel 6a? Детальна характеристика

Яким буде бюджетний смартфон Google Pixel 6a? Детальна характеристика

0

Google Pixel 6a ще не вийшов офіційно в продаж, але в інтернеті на багатьох платформах вже є огляд смартфону на відео. Його можна побачити в YouTube, TikTok та інших популярних сайтах.

Перейдемо до характеристик. Ззовні телефону мало чим буде відрізнятись від усієї лінійки Pixel 6. Це бюджетний пристрій, який буде доступний усім по ціні. Процесор встановили фірмовий Tensor. Пам'ять операційна на 6 Гб, а вбудована - 128 Гб, але проблема в тому, що коли у вас закінчиться весь обсяг, то нажвль виробники не передбачили можливості його збільшити. В цю модель не можні підключити карту пам'яті, хіба перекидати файли у хмарні сховища. Дисплей в Google Pixel 6a розміром 6,1 дюйм з частотою оновлення 60 Гц та підтримкою зображення FullHD+. Цікавою є зарядка. В комплекті із телефоном йде кабель USB Typ-C, а також і перехідник USB Typ-A, а от блока виробники не поклали, його потрібні буде придбати окремо. Це не буде проблемою, можна купити такий, що підійде під обидва типа кабеля. Сам ж смартфон підтримує швидкісну зарядку на 18 Вт.

Цікаво: Названо 7 нових функцій смартфонів Google Pixel 6

Google Pixel 6a має ще ряд цікавих характеристик. Наприклад, він захищений від води та пилу, що робить його більш стійким до усього. Наявні стереодинаміки, Wi-Fi 6E (новий стандарт), Bluetooth 5.2. Розмір телефона 152,271,88,9 мм, а вага всього 178 грам.

Вартість можна дізнатись в інтернеті, доступний до продажу Google Pixel 6a стане приблизно в кінці червня, але вже є інформація, що в Америці буде коштувати в районі 450 USD.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version